10 kísérőgyerek, aki ellopta a show-t egy futballmeccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.14. 08:23
null
(Fotó: Twitter)
A kísérőfiúk (-lányok) a labdarúgó-mérkőzések kezdetének elengedhetetlen szereplői. Sokszor láthatatlanok és arctalanok maradnak, de bizony akadt rá a múltban bőven példa, hogy ők ostromolták a sporthíreket egy-egy tréfás, kedves vagy kellemetlen megmozdulásnak köszönhetően.

A Bleacher Report összegyűjtött tíz emlékezetes esetet, a listát Wesley Sneijder hétközi esete ihlette. A holland középpályást a csehek elleni Eb-selejtezőn zavarta, hogy túl magas párt állítottak mellé (azaz elé), ezért a himnuszok alatt kiállt mellőle, így „tüntetett”.

Nem a Galata-középpályás volt az első, akit előnytelenül érintett a párjául sorsolt kísérőfiú, de Lorenzo Insigne, a Napoli középpályása nem tüntetett, egyszerűen eltűnt az előtte álló srác mögött egy PSV elleni Európa-liga-találkozót megelőzően.

Insigne jobbról a harmadik (Forrás: ultras-life.net)
Insigne jobbról a harmadik (Forrás: ultras-life.net)

Lássuk a 10 legemlékezetesebb kisérőfiús esetet

Franck Ribéry csereberél.
A Bayern franciája nem akart kollégái csapdájába esni, ezért még a kijáróban kialkudott egy cserét egyik csapattársával Mark van Bommel búcsúmeccsén.

Mikel Arteta és a bömbölde.
Egy kisérőfiú annyira nem élvezte a kézfogót az Arsenal középpályásával, hogy inkább sírva fakadt, amit a pályára érve sem tudott abbahagyni.

Steven Gerrard megkapta.
Egy chelsea-s csöppség bátor tréfát űzött a Liverpool csapatkapitányával, aki nem vette zokon a kézfogós átverést.

Már megint Gerrard és megint egy kézfogás, itt azonban a West Brom-mezbe bújt fiú totálisan leblokkolt.

Az előző két videót egy kislány ötvözte egyetlen illetlen mozdulatban, a szenvedő fél Luis Suárez volt.

A Napoli pár évvel ezelőtti hazai BL-mérkőzésén az egyik kísérő nem bírta csillapítani a rajongását, és a Bajnokok Ligája himnusza után két puszival kívánt szerencsét Lavezzinek és Garganónak.

A legaranyosabb után a leglazább: a nyári futball-vb-n a Ghána–Németország találkozó előtt az egyik fiú kényelmesen megpihent az egyik ghánai játékos hátán.

Már megint egy chelsea-s rosszcsontkodik! Ezúttal John O'Shea-t ugratta egy kék kisördög.

A fájdalmas német pacsi! Feladója az Arsenal hátvédje, Per Mertesacker volt, a reakció pedig csodálatos. A videó kizárólag a YouTube-on tekinthető meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik