Videó: Neymar megható üzenettel búcsúzott Barcelonától

Vágólapra másolva!
2017.08.04. 09:14
Mint ismert, Neymar négy év után elhagyja az FC Barcelonát, csütörtökön hivatalossá vált, hogy a Paris Saint-Germainben folytatja karrierjét. A brazil támadó videoüzenetben elbúcsúzott a katalán várostól, a szurkolóktól, korábbi társaitól, és külön kitért Lionel Messire. 

„Barcelona több volt, mint egy kihívás – mesélte Neymar.Egy olyan gyerek álma vált valóra azzal, hogy itt szerepelhettem, aki korábban csak a videojátékban játszhatott ezekkel a sztárokkal. Még mindig emlékszem a klubnál töltött első napomra. Egy öltözőbe kerültem Messivel, Valdés-zel, Xavival, Iniestával, Puyollal, Piquével vagy Busquets-cel. A Barcelona több, mint egy klub: egy nemzet, amely Katalóniát képviseli.”„Barcelona több volt, mint egy kihívás – mesélte Neymar.Egy olyan gyerek álma vált valóra azzal, hogy itt szerepelhettem, aki korábban csak a videojátékban játszhatott ezekkel a sztárokkal. Még mindig emlékszem a klubnál töltött első napomra. Egy öltözőbe kerültem Messivel, Valdés-zel, Xavival, Iniestával, Puyollal, Piquével vagy Busquets-cel. A Barcelona több, mint egy klub: egy nemzet, amely Katalóniát képviseli.”

„Megtisztelő, hogy a valaha volt legjobb sportolóval játszhattam együtt, akit valaha láttam. Biztos vagyok benne, hogy Lionel Messinél jobb játékossal nem találkozhatok. Nemcsak a csapattársam volt, hanem a barátom a pályán és azon kívül is. Büszke vagyok rá, hogy veled játszhattam. Szeretlek!”

„Messivel és Luis Suárezzel kiváló hármast alkottunk. Mindent megnyertünk, amit csak lehet. Felejthetetlen élményeket szereztem.”

Bár többször is elmondja, hogy az otthonává vált Barcelona és a szurkolókat, valamint az egész közösséget a szívébe zárta, most már valami újra vágyott.

„A sportolónak kihívásokra van szüksége – mondta el a 25 éves támadó távozása miértjét, majd az édesapját is megkérte, értse meg a döntését. – Életemben második alkalommal ellentmondok az édesapámnak. Papa, megértem és tiszteletben tartom a véleményed, de meghoztam a döntésemet. Arra kérlek, hogy támogass engem, ahogyan mindig is tetted!”

Neymar megköszönte a családjának, a barátainak és a szurkolóinak is a biztatást, valamint a PSG drukkereinek is megüzente, hogy mindent megtesz új klubja sikerességéért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik