Videó: a Torrest „bemutató” José Luque is ott volt tegnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 09:58
null
Luque le, Torres be – 2001 május 27. mindkét futballista életében különleges nyomot hagyott
A korábbi diósgyőri kedvenc, José Luque is ott volt tegnap a Vicente Calderón Stadionban Fernando Torres hivatalos bemutatásakor kisfia társaságában. Az Atlético Madrid korábbi játékosa meghatottan gondolt vissza arra a napra, amikor átadta helyét az akkor 17 éves Torresnek, aki az ő cseréjeként mutatkozott be a felnőttek között 2001 májusában.

„Tizenegy óra autózás után véget ért egy érzelmekkel, emlékekkel teli nap, amelyen ugyanazok az ismerős illatok fogadtak a folyosókon, mint tizenkét éve. És a fiam arcán látni az érzelmeket, ahogy elmagyarázom neki mindazt, amit átélünk a Vicente Calderónban. Az egyetlen dolog, amit az élettől kérek, hogy megmaradjanak ezek az impulzusok, amelyek boldoggá teszik az enyéimet" – írta Luque a Facebookon.

Luquéről a neves madridi napilap, az AS videós riportot is közölt, mint „a legkülönlegesebb nézője a bemutatásnak", amelyre közel 45 ezer ember volt kíváncsi.

„Szerencsés vagyok, hogy Torres az én cserémként mutatkozott be. Nem hagyhattuk ki a bemutatásán a kisfiammal. Már akkor is nagyon érett játékos volt, ahogy az egész karrierje során, amelyet mindig bizonyított. Számomra és mindig Atlético-szurkoló számára élő legenda ő. Sok sikert és trófeákat kívánunk neki az Atlético Madridnál. Sok szerencsét kívántam neki, és elküldtem azt a fotót, ami az újságokban jelent meg, amikor becserélték a helyemre" – nyilatkozta Luque az AS Tv-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik