Valencia: súlyos sérülés, hónapokra kidőlt a rutinos védő

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.04. 09:05
Súlyos térdsérülése miatt ebben az idényben már valószínűleg nem léphet pályára Ezequiel Garay, a Valencia argentin válogatott labdarúgója – írja a Marca.

A 33 éves középhátvédnek a Celta Vigo elleni szombati bajnokin (1–0) elszakadt az elülső keresztszalag a jobb térdében. A rutinos futballista az eset után a saját lábán hagyta el a pályát, de azóta már megműtötték, és szinte biztos, hogy véget ért számára a szezon – a rehabilitációs idő várható hosszáról a Turia-parti klub nem ír a hivatalos honlapján.Celta Vigo elleni szombati bajnokin (1–0) elszakadt az elülső keresztszalag a jobb térdében. A rutinos futballista az eset után a saját lábán hagyta el a pályát, de azóta már megműtötték, és szinte biztos, hogy véget ért számára a szezon – a rehabilitációs idő várható hosszáról a Turia-parti klub nem ír a hivatalos honlapján.

Amennyiben a világbajnoki és Copa América-ezüstérmes védő valóban nem épül fel az idény hajrájára, akkor könnyen elképzelhető, hogy múlt szombaton az utolsó mérkőzését játszotta a Valenciában, a nyáron ugyanis lejár a szerződése a klubnál.

Garay kiesése érzékeny veszteség a Valencia számára, amely 22 forduló után az ötödik helyen áll a spanyol bajnokságban – és hétvégén a harmadik Getaféval vív rangadót –, míg a Bajnokok Ligájában az Atalantával csap majd össze a negyeddöntőbe jutásért.

Valencia CF on Twitter

Actualización del parte médico | @Garay_24 https://t.co/ZycyirKFi9



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik