Vadócz: Újra erődöt építünk Pamplonában!

Vágólapra másolva!
2010.12.17. 12:15
null
Vadócz Krisztián (középen fehér mezben) bízik csapattagsága megtartásában (Fotó: Action Images)
Vadócz Krisztián úgy véli, a Zaragoza elleni vasárnapi meccs kiváló alkalmat kínál arra, hogy csapata, az Osasuna új hazai győzelmi szériába kezdjen a spanyol labdarúgó-bajnokságban – ez a fő üzenete a magyar játékos mérkőzést felvezető pamplonai sajtótájékoztatójának.

„Újabb győzelmi sorozatot akarunk indítani, és azt, hogy a stadionunk újra erődítmény legyen" – mondta Vadócz, utalván arra, hogy együttese március közepétől tizenkét mérkőzésen át veretlen volt hazai pályán a bajnokságban, sőt zsinórban háromszor nyert, mielőtt december elején a Barcelona 3–0-s diadallal elvitte a három pontot.

„Csakis a három pont lehet a célunk a Zaragoza ellen, amely korántsem olyan rossz, amilyennek a helyezése alapján látszik. Nyilván szeretné jóvátenni az eddigi hibáit, de nem akarjuk, hogy ezt éppen vasárnap kezdje meg" – fejtegette a magyar légiós, aki szerint a hétfői valenciai pontszerzés (3–3) nagyon feldobta a csapatát.

„Nem könnyű egy ilyen erős gárda vendégeként pontot szerezni, úgyhogy ez a döntetlen bizonyosan megacéloz bennünket. De tudjuk, olyan gyerekes hibákat, amilyeneket az első félidőben elkövettünk, nem engedhetünk meg magunknak" – folytatta a magyar légiós, aki elismerte, nem számított rá, hogy Valenciában tagja lesz a kezdő tizenegynek.

„Meg voltam lepődve, ám igyekszem mindig olyan edzettségi állapotban lenni, hogy tudjak élni az eséllyel, és reménykedhessek a megszerzett helyem megtartásában. Tudják, mindannyian játszani akarunk, és jó értelemben véve én is önző vagyok, pláne, hogy úgy érzem, hasznos tagja vagyok a gárdának" – mondta Vadócz, aki januárban minden bizonnyal több játéklehetőséghez jut, hiszen egyik riválisa, az iráni Dzsavad Nekunam hazája válogatottjával az Ázsia-kupán szerepel.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Osasuna elleni találkozón várhatóan tagja lesz a kezdőcsapatnak Pintér Ádám, a Zaragoza magyarja is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik