Tragédia: a vizsgálatok szerint Reyes 200-nál is gyorsabban hajtott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.03. 08:57
null
José Antonio Reyes 1983–2019 (Fotó: AFP)
Az As úgy tudja, hogy defekt, majd az autó tankjának a felrobbanása okozta José Antonio Reyes halálát.

Mint megírtuk, közlekedési balesetben, 35 évesen elhunyt a Sevilla, az Arsenal, a Real Madrid és az Atlético Madrid korábbi játékosa, a 21-szeres spanyol válogatott támadó, José Antonio Reyes, aki a most befejeződő idényben a spanyol másodosztályú Extremadurában játszott.

Reyes Sevillából szülővárosa, Utrera felé tartott csapata edzése után, 11.40-kor azonban az autója letért az A-376-os autópályáról, és kigyulladt. A hírek szerint a játékoson kívül ketten utaztak még a járműben, egyikük Reyes unokatestvére, Jonathan Reyes volt, aki szintén életét vesztette.

Az As a tragédiával kapcsolatban új információkat közölt: a lap tudomása szerint a nyomozás során megállapították, hogy Reyes gyorsan hajtott, s 200 kilométer per óránál is sebesebben haladt Mercedes típusú gépjárművével, amely defektet kapott és megcsúszott, ezt követően pedig egy válaszfalnak ütközött. Az autó felborult, a tank pedig felrobbant – ez okozta Reyes és az unokatestvére halálát.

Az autóban ülő harmadik utas Reyes másik unokatestvére, Juan Manuel Calderón volt, őt a beleset után súlyos sérülésekkel, válságos állapotban szállították kórházba – a jelentések szerint testének több mint 60 százalékát borítják égési sérülések.

Az As továbbá fotókat is közölt a szerencsétlenségről.

(Fotó: as.com)
(Fotó: as.com)
(Fotó: as.com)
(Fotó: as.com)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik