Tottenham: beajánlották Eriksent a Real Madridnak – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.06.29. 20:44
null
Christian Eriksen a Real Madridhoz kerülhet (Fotó: AFP)
A Marca értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham felajánlotta irányítója, Christian Eriksen játékjogát a Real Madridnak.

 

A 27 éves Eriksen a Bajnokok Ligája-finálét követően hazautazott Dániába az Eb-selejtezők miatt, az újságíróknak ekkor mondta el, hogy távozni készül a Tottenhamtől.

„Úgy érzem, elérkezett az az idő a karrieremben, hogy új kihívások után nézzek – idézte Eriksent az Ekstra Bladet. – Elmondhatatlanul tisztelem a Tottenhamet és köszönök mindent, semmi negatív érzés sincs bennem, de ahogy már mondtam, szeretnék kipróbálni valami újat.”

A Marca úgy tudja, hogy a Spurs elnöke, Daniel Levy kapcsolatba lépett a Real vezérigazgatójával, José Ángel Sánchezzel, hogy a dán középpályás átigazolásáról tárgyaljanak.

A lap információja szerint a királyi gárda már tavaly is szerződtette volna Eriksent, de akkor a 150 milliós árat sokallta, most viszont már 70 millióért végbe mehet a transzfer.

A 27 éves középpályás 2013 nyarán érkezett a londoniakhoz (potom 13.5 millió euróért cserébe), azóta 277 tétmeccsen 66 gól és 86 gólpassz a mérlege, szerződése viszont jövő nyáron lejár, így még most tud érte pénzt kapni az egyesület.

Az As korábban arról számolt be, hogy már megvan a szóbeli megállapodás a Real Madrid és a korábbi Ajax-középpályás között.

Ha már a hollandok, a hírek szerint a királyi gárda az amszterdami Donny van de Beeket is szívesen szerződtetné.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik