Televízió: távolodik a Telekom és a Spíler 2 megegyezése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.06. 10:55
A jelek szerint távolodik a megegyezés a Telekom és a TV2 Csoport között a Spíler 2 sportcsatornával kapcsolatban.

Hétfőn még arról számoltunk be a Világgazdaság információi alapján, hogy akár már a héten bekerülhet a Telekom kínálatába a nyáron indult sportcsatorna, amely többek között a labdarúgó Bajnokok Ligája 19 órakor kezdődő mérkőzéseit, valamint a spanyol La Ligát is közvetíti. Hétfőn még arról számoltunk be a Világgazdaság információi alapján, hogy akár már a héten bekerülhet a Telekom kínálatába a nyáron indult sportcsatorna, amely többek között a labdarúgó Bajnokok Ligája 19 órakor kezdődő mérkőzéseit, valamint a spanyol La Ligát is közvetíti.

„A Magyar Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy több mint egymillió ügyfeléhez a lehető legszélesebb és legváltozatosabb csatorna- és tartalomkínálatot juttassa el. A Spíler 2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra" – hangzott el a Telekom részéről hétfőn.

A vállalat és a Ferencváros csütörtökön közös sajtótájékoztatót tartott, melyen Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója kérdésre válaszolva elárulta: nem tartanak ott, hogy gyorsan megszülessen a megállapodás, így a Spíler 2 egyelőre nem kerül be a szolgáltató kínálatába.

A közös sajtótájékoztató apropóját az adta, hogy a Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom újabb, négy évre szóló megállapodást írt alá, amelynek keretében már nemcsak a férfi, hanem a női labdarúgást, valamint a vízilabda, jégkorong és férfi torna szakosztályokat is támogatja a vállalat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik