Szerelem, vér, Barcelona és egy elveszett srác, Luis Suárez…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 08:26
null
Suárez már 16 esztendősen Barcelonába vágyott (Fotó: elobservadormas.com.uy)
Luis Suárez már tizenhat esztendősen Barcelonába vágyott. A történet persze ennél jóval több fordulatot rejt, ugyanis mint kiderült, az uruguayi kiválóságot a szerelem csábította a katalán városba, ahol jelenleg futballozik. Tökéletes sztori és igazi happy end…

Luis Suárez karrierje 2003-ban kezdődött, mikor az uruguayi Nacional szerződtette utánpótlásába az akkor 14 esztendős, temperamentumos, de tehetséges támadót. A csatár most egy eddig sosem hallott történetet osztott meg a világgal, és mint kiderült, 16 esztendősen már Barcelonába vágyott, bár nem pont azért, amiért gondolnánk…

„Én tizenöt éves voltam, Sofia pedig tizenhárom, amikor először találkoztunk Montevideóban. Szerelem volt első látásra, ám Sofia egy évvel később a családjával együtt Európába, Barcelonába költözött. Megígértem, hogy nem szakad meg a kapcsolatunk, és azonnal meglátogatom, amint tehetem” – mondta a Canal10-nek Luis Suárez.

„Természetesen nem volt pénzem, így a bátyámtól kellett kölcsönkérnem a repülőjegyre, amely akkoriban negyvenöt euró körül volt. Tizenhat évesen nekivágtam hát Európának, pénz nélkül, szerelmesen, ráadásul még a barátnőm címét sem tudtam. Tovább nehezítette a keresést, hogy amint megérkeztem, elkezdett vérezni az orrom, a biztonsági személyzet pedig nem akart kiengedni a reptérről, mivel gyanús volt nekik, hogy nem tudom, hová tartok” – mesélte az uruguayi.

Szerelem első látásra… (Fotó: dailymail.co.uk)
Szerelem első látásra… (Fotó: dailymail.co.uk)

„A repülőből csak hegyeket és strandokat láttam, szóval azt mondtam, hogy a hegyekhez és strandokhoz tartok… Nem hatotta meg őket. Szerencsémre átkutatták a táskámat, amelyben valahogy ráakadtak a címre és a telefonszámra, amelyet Sofia nagynénje írt fel nekem korábban egy darab papírra. Nagy nehezen kijutottam, telefonáltam, majd három óra rohangálást követően végül megtaláltuk egymást” – folytatta.

„Ott álltam kifulladva, egy véres pólóban… Megígértem, hogy meglátogatom, s ezt be is tartottam. A reptéren pedig megfogadtam, profi futballista leszek, és egy nap követem Európába” – tette hozzá Suárez.

A Groningen ajánlatára rábólintott az uruguayi (Fotó: rtvnoord.nl)
A Groningen ajánlatára rábólintott az uruguayi (Fotó: rtvnoord.nl)

És hogy mi lett a történet vége? Suárez a szerelmének tett ígéretet újra betartotta, 2006-ban a Groningen hívására Európába szerződött, majd néhány évvel később feleségül vette Sofiát, aki azóta egy fiút és egy lányt szült neki.

Tökéletes sztori és igazi happy end… (Fotó: dailymail.co.uk)
Tökéletes sztori és igazi happy end… (Fotó: dailymail.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik