Spanyolország: Piqué klubja leigazolta Shakira unokaöccsét

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.23. 12:52
null
Piqué és a kolumbiai énekesnő, Shakira 2011 óta alkotnak egy párt (Fotó: AFP)
Bemutatkozott a Gerard Piqué tulajdonában lévő FC Andorra második csapatában Tarik Antonio Mebarak, aki a világ- és Európa-bajnok futballista párjának, Shakirának az unokaöccse.

 

A 19 éves Mebarak – aki Shakira (Shakira Isabel Mebarak Ripoll) egyik fivérének, Toninónak a fia – a katalán regionális liga negyedosztályának hétvégi fordulójában a Rialp ellen 4–1-re megnyert mérkőzésen mutatkozott be az Andorra FC második csapatában. Szerződése értelmében a jövőben is a B-együttes keretéhez tartozik, de érkezése óta az első csapattal is edzett már.

„Fizikailag egy vadállat – mondta róla Carlos Sánchez, az FC Andorra második gárdájának trénere. – Jobbhátvéd a posztja, de a hétvégén szélsőként játszattam, mert nagyon lendületes, erős játékos.”

Az FC Andorra első csapata a 2. helyen áll a spanyol harmadosztály 3. számú csoportjában, edzője a Barca korábbi játékosa, Gabri García.

A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, világ- és Európa-bajnok Piqué elnök-vezérigazgatóként irányítja az általa alapított Kosmos-csoportot, amely tavaly decemberben vásárolta meg az FC Andorra futballklubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik