Spanyolország: „Mi történik?” – Luis Enriquének üzent a kimaradó támadó

Vágólapra másolva!
2018.10.05. 11:57
Csütörtökön kihirdette keretét a Wales elleni felkészülési mérkőzésre és az Anglia elleni Nemzetek Ligája-találkozóra Luis Enrique, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember ezúttal sem postázott meghívót a Betis veterán szélsőjének, a 37 éves Joaquínnak, aki nem hagyta szó nélkül, hogy egymást követő második hónapban is kimaradt a nemzeti csapatból.

„Luis Enrique, mi történik? Kihirdetted a keretet, és aggódom. Másodszor sem kaptam meghívót, nem tudom, hogy te jelölöd-e ki a csapatot vagy nem. Kérlek, hívj fel!” – mondta nevetve Joaquín, aki 2002 és 2007 között több mint 50-szerepelt a spanyol válogatottban.„Luis Enrique, mi történik? Kihirdetted a keretet, és aggódom. Másodszor sem kaptam meghívót, nem tudom, hogy te jelölöd-e ki a csapatot vagy nem. Kérlek, hívj fel!” – mondta nevetve Joaquín, aki 2002 és 2007 között több mint 50-szerepelt a spanyol válogatottban.

Mensaje urgente!!! @sefutbol #joaquinseleccion

282.2 ezer kedvelés, 12.9 ezer hozzászólás - Joaquin Sanchez (@joaquinarte) Instagram-hozzászólása: "Mensaje urgente!!! @sefutbol #joaquinseleccion"


Mint az a videóból látható, a Betis legendája nem gondolta komolyan az üzenetét, pusztán szeretett volna mosolyt csalni követői arcára, ami minden bizonnyal sikerült is neki.

Ha pedig valaki nem értené, hogy mit keres Joaquín kezében egy ruhafogas, akkor annak válaszul szolgál az alábbi videó. Luis Enrique csütörtökön így hirdetett keretet.



A SPANYOL KERET
Kapusok:
Kepa Arrizabalaga (Chelsea – Anglia), David de Gea (Manchester United – Anglia), Pau López (Real Betis)
Védők: José Luis Gaya (Valencia), Marcos Alonso (Chelsea – Anglia), Raúl Albiol (Napoli – Olaszország), Nacho (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Marc Bartra (Real Betis), César Azpilicueta (Chelsea – Anglia), Jonny (Wolverhampton – Anglia)
Középpályások: Sergio Busquets (FC Barcelona), Rodri (Atlético Madrid), Koke (Atlético Madrid), Dani Ceballos (Real Madrid), Thiago Alcántara (Bayern München – Németország), Saúl Níguez (Atlético Madrid)
Támadók: Marco Asensio (Real Madrid), Álvaro Morata (Chelsea – Anglia), Rodrigo (Valencia), Suso (AC Milan – Olaszország), Iago Aspas (Celta Vigo), Paco Alcácer (Borussia Dortmund – Németország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik