Spanyolország: megvan a szövetség új sportigazgatója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.09. 11:49
A Spanyol Labdarúgó-szövetség hétfőn bejelentette, hogy José Francisco Molina tölti be a folytatásban a sportigazgatói szerepkört a spanyol labdarúgó-válogatottnál.

Mint beszámoltunk róla, Fernando Hierro, aki beugróként – a vb előtt botrányos körülmények között távozó Julen Lopetegui helyett – irányította a spanyol válogatottat a világbajnokságon, vasárnap bejelentette: sem a szövetségi kapitányi posztot, sem a szövetség sportigazgatói posztját nem kívánja betölteni a jövőben.Mint beszámoltunk róla, Fernando Hierro, aki beugróként – a vb előtt botrányos körülmények között távozó Julen Lopetegui helyett – irányította a spanyol válogatottat a világbajnokságon, vasárnap bejelentette: sem a szövetségi kapitányi posztot, sem a szövetség sportigazgatói posztját nem kívánja betölteni a jövőben.



A Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöksége hétfőn ülésezett, sajtótájékoztatót is hirdetett, amelyen bejelentette, hogy José Francisco Molina, az Atlético Madrid és a Deportivo La Coruna ikonja látja el mostantól a szerepkört a nemzeti csapatnál.

Az új szövetségi kapitány személye egyelőre nem ismert, ám a spanyol média szerint Luis Enrique a szövetség első számú kiszemeltje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik