Spanyolország: bajnok barcást válthat Joan Carrillo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.07. 12:20
A spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Almería trénert keres, és az egyik jelölt Joan Carrillo, a Videoton korábbi vezetőedzője.

A székesfehérváriakkal nyáron szerződést bontó Joan Carrillo – aki stábjában a testvérét, Luist is foglalkoztatná – környezetéből megerősítették a helyi médiának, hogy a szakember találkozott a klubelnökkel, Alfonso Garcíával, de megegyezés még nem született.

A kapcsolatfelvételről beszámoló La Voz de Almería szerint egy másik katalán edző, Joan Francesc Ferrer Sicilia, alias Rubi is jó eséllyel pályázik a posztra.

A lap megemlíti, hogy a Carrillo ügyeit intéző menedzser, Ángel Castell a közelmúltban számos futballistát vitt a klubhoz, kapcsolata az elnökkel meglehetősen jó.

A legutóbbi szezonban még az élvonalban szereplő Almería a másodosztályú szezon első hét fordulójában csak egyszer nyert, a 22 csapatos mezőnyben csupán a 20. helyen áll. Következmény: Serginek, az eddigi vezetőedzőnek – a Barcelona háromszoros spanyol bajnok korábbi védőjének – mennie kellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik