Spanyol Király-kupa: Ramos vezetésével győzött a Real

Vágólapra másolva!
2019.01.24. 23:42
null
Ramos (balra) kétszer, Lucas Vázquez egyszer volt eredményes (Fotó: AFP))
A spanyol labdarúgó Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid 4–2-re győzött a Girona ellen hazai pályán. Visszavágó a jövő héten.

A spanyol Király-kupában a legjobb négy közéjutásért a Real Madrid a Girona ellen lépett pályára és aratott 4–2-es győzelmet, ám ez a siker csak első pillantásra tűnik könnyednek.

Történt ugyanis, hogy meglepetésre a Girona került előnybe a mérkőzés 7. percében Anthony Lozano góljával, ám hamar egyenlített a Real: Lucas Vázquez volt eredményes egy gyors ellenakció végén.

A vezetést a félidő végén ragadta magához a fővárosi gárda, amikor Sergio Ramos váltotta gólra a Vinícius Júnior buktatásáért megítélt tizenegyest.

A katalán ellenfél azonban nem adta fel, és a második játékrész közepén egyenlített: Álex Granell lőtte be a Marcos Llorente kezezése miatt befújt büntetőt.

Bő tíz perc múlva érkezett aztán ismét Sergio Ramos és egy balról érkező beadást bólintott határozottan a léc alá (3–2), a találkozó végeredményét pedig három perc múlva Karim Benzema állította be, amikor Vinícius Júnior lapos beadása után közelről a kapuba passzolt, 4˜–2.

Ezzel a Real kétgólos előnyt szerzett a jövő heti visszavágóra.

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Real Madrid–Girona 4–2
(Lucas Vázquez 18., S. Ramos 42., 77. – az elsőt 11-esből, Benzema 80., ill. A. Lozano 7., Granell 67. – 11-esből)

KORÁBBAN
Espanyol–Real Betis 1–1 (B. Iglesias 27., ill. Sanabria 81.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik