Sevilla: Negredo még ma Man. City-játékos lehet - Del Nido

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 15:31
null
Egyre kevesebb az esély Negredo Sevillában maradására (Fotó: Action Images)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Sevilla elnöke, José María del Nido megerősítette a Manchester City ajánlatát az együttes klasszis támadójáért, Álvaro Negredóért, és elmondása szerint még ma végbemehet az átigazolás.

 


Bár a hét elején úgy tűnt, hogy még az Atlético Madrid is közelebb van a játékos megszerzéséhez, kedden már arról cikkeztek, hogy állítólag megvan a megállapodás a Sevilla és a Manchester City között. A hírek 25 millió eurós vételárról szóltak, további 3 milliót pedig a teljesítményétől függően kaphat meg a spanyol együttes, így összesen 28 milliót is kaphat a játékosért.

A Sevilla elnöke, José María del Nido szerda délután megerősítette, hogy a 2012-ben Európa-bajnoki címet szerző spanyol támadó hamarosan csatlakozik Manuel Pellegrini együtteséhez.

„Mára fordult a kocka, nagyobb esélye van, hogy távozik, mint annak, hogy marad – mondta Del Nido. – Arra készülünk, hogy eladjuk Negredót a Manchester Citynek, már csak néhány részlet maradt hátra, és ha minden a terveknek megfelelően alakul, még ma délután vagy este aláírjuk a dokumentumokat.”

Negredo a Primera División előző kiírásában 25 góljával a legeredményesebb spanyol játékosnak bizonyult – Lionel Messi (46), Cristiano Ronaldo (34) és Radamel Falcao (28) mögött a negyedik helyen végzett a mesterlövészek listáján.

„A City nagyszerű csatárt szerez, a spanyol Pichichi-díjast, és amikor nyélbe ütjük az üzletet, ez lesz a Sevilla történetének második legjelentősebb átigazolása Dani Alves eladása után – tette hozzá az elnök. – Két fronton tárgyalunk a helyettesítéséről, de nem kapkodunk. Fontos, minőségi játékos lesz. Attól függően, hogy végül kire esik a választunk, érkezhet hozzánk végleg vagy kölcsönbe megvásárlási opcióval.”

Érdekesség, hogy ez már a második transzfer lehet a két klub között a nyári átigazolási szezonban, korábban Jesús Navas tette át a székhelyét a sevillai együttestől a Premier League ezüstérmeséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik