Ronaldo: „Sok közös van bennünk Mbappéval, imádom a játékát”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.30. 20:44
null
Mbappét méltatta Ronaldo (Fotó: AFP)
A Real Madrid korábbi brazil klasszisa, Ronaldo, aki egyébként jelenleg a spanyol élvonalban szereplő Real Valladolid tulajdonosa, hosszabb interjút adott a Marcának, ebben a franciák szupertehetségéről, Kylian Mbappéról is szót ejtett.

Sok közös van bennünk. Imádom a játékát. Gyors, jól fejezi be az akciókat, és csupán húszéves. Már három éve ismerik az emberek, és ez a hatalmas tehetségének köszönhető. Nem tudom, miért kerülnek ennyibe a játékosok, vagy hogy mi szabja meg a játékosok árát manapság, de ki vagyok én, hogy erről beszéljek? Az emberek rengeteg pénzt fizettek értem és Zidane-ért is, teljesen normális, hogy változik a futball” – nyilatkozta Mbappéról a brazil klasszis.

Ronaldo a Real Madrid 18 éves brazil csillagára, Vinícius Júniorra is kitért az interjúban, elmondta, nemhiába fizetett érte 40 millió eurót a klub, és nagy jövő áll előtte.

Arról is megkérdezték a véleményét, hogy a jövőben akár a Real Madrid fiataljai az ő klubjánál kölcsönben több szerephez juthatnának, ha a felnőttcsapatban nem jutnak elég játékidőhöz. Ronaldo szerint hiába tetszene nagyon neki az ötlet, nincs akkora költségvetése a csapatnak, hogy meg tudja fizetni a Real játékosait, így nem könnyű erre megoldást találni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik