Real: új nap, újabb jelölt a madridi kispadra – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.01. 06:59
null
Jelentkező kerestetik a Real kispadjára: Marcelino lehet a megoldás (Fotó: AFP)
Miután több kiszemelttel is megakadtak a tárgyalások, a Real Madrid vezetősége a Valencia edzőjét, Marcelinót nézte ki a hétfőn menesztett Julen Lopetegui utódjának – számolt be a Don Balón.

 

Lapértesülések szerint a korábban fő esélyesnek tartott Antonio Conte, és a B-tervként bedobott Michael Laudrup is nemet mondott a Real Madridnak, így Florentino Pérez és a klubvezetés a Valenciát irányító Marcelinót szemelte ki a csapat élére.

Az 53 esztendős szakember nem fut túl jó szezont a valenciaiakkal, jelenleg csak a 14. helyen állnak a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Az előző évadban azonban a 4. helyet szerezték meg.

Marcelino több mint 20 éve edzősködik, eddigi legnagyobb sikerei a Recreativo Huelva 2006-os feljuttatása, valamint a már említett Valenciával elért 4. hely, illetve egy 2016-os, szintén spanyol bajnoki 4. pozíció a Villarreallal.

A Real edzéseit Lopetegui hétfői menesztése óta a Real Madrid Castillától felvezényelt Santiago Solari irányítja, aki megbízott edzőként a harmadosztályú Melilla ellen 4–0-ra megnyert spanyol Király-kupa mérkőzésen is a kispadon ült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik