Real: Pogba bérigénye kicsapta a biztosítékot a klubnál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.14. 10:33
null
Göröngyös Paul Pogba útja a Real Madridhoz (Fotó: AFP)
A L'Équipe arról ír, hogy megakadtak a tárgyalások Paul Pogba és a Real Madrid között, miután a spanyolok nem hajlandóak teljesíteni a középpályás magas bérigényét.

 

A francia portál kiemeli, hogy a – sajtóhírek szerint – már megszerzett Eden Hazard mellett a Manchester United 26 éves világbajnokát szeretné Zinédine Zidane mindenképp a Realhoz csábítani. Az MU-nál hajlanak is az üzletre, ám Pogba állítólag olyan magas fizetési igénnyel állt elő, ami a madridiaknál kicsapta a biztosítékot – a francia futballista a hírek szerint évi 15 millió eurót szeretne kapni, ezt a királyi gárda nem hajlandó teljesíteni, így a tárgyalások megakadni látszanak a felek között.

A L'Équipe-nek a madridi forrása úgy fogalmazott az üggyel kapcsolatban, „Neymar vagy Mbappé esetében a klub hajlandó lenne rá, hogy a keret legjobban fizetett játékosává tegye, de nem Pogbáéban”.

A portál hozzáteszi: a megállapodást megnehezíti, hogy Pogba ügynöke Mino Raiola, aki nem túl közkedvelt a spanyol klub háza táján, Raiolát ráadásul az olasz szövetség (FIGC) három hónapra eltiltotta mindennemű sporttal kapcsolatos tevékenységtől, s a döntés után egy nappal a FIFA ezt a tilalmat nemzetközileg is kiterjesztette. Ha ez az ítélet érvényben marad, akkor Raiola ügyfelei augusztus közepén válthatnak csak klubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik