Mohamed Szalah egyelőre csak a Liverpool idegenbeli szerelésében futballozik fehérben. Nyáron ez megváltozhat? (Fotó: AFP)

 

Pérez elképzelése szerint Szalah Gareth Bale helyét vehetné át a Zinédine Zidane(?) irányította csapat keretében. A walesi szélső ugyan az ősz közepén visszaverekedte magát a Real kezdőjébe, a hírek szerint azonban egyre több konfliktusa van csapattársaival és a francia vezetőedzővel egyaránt, így megfelelő ajánlat esetén sem ő, sem a madridi menedzsment nem akadályozná a távozását.

Szalah megszerzése már többször szóba került Madridban, igaz, a 2018-as Bajnokok Ligája-döntőben Sergio Ramos és közte történtek után elültek a pletykák. A Don Balón szerint a Real most 130 millió eurót ajánlana az egyiptomiért. A lap megjegyzi, mivel Szalah nyáron már betölti a 28. életévét is, így talán az utolsó nagy lehetősége jön arra, hogy még egy topligában és európai élcsapatnál kipróbálja magát. 

A futballista érkezése Pérez „új galaktikusokról szóló” tervébe passzolna, s a klubelnök szerint a Chelsea-től idén nyáron 100 millió euróért cserébe, hasonló korban megszerzett Eden Hazard ideális párja lenne a pálya másik szélén. 

Szalah 2018 júniusában hosszabbított a Liverpoolnál, megállapodása 2023-ig szól.