Real: Ő betöltheti a CR távozásával keletkezett űrt – Lopetegui

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.31. 17:36
Cristiano Ronaldo távozása óta mindenki azt találgatja, ki pótolhatja a portugál klasszist a Real Madridnál. Az új vezetőedző, Julen Lopetegui, úgy tűnik, már meg is találta az utódot, méghozzá a csapaton belül.

Mint arról a spanyol sajtó hírei alapján beszámoltunk, a tervek szerint Isco és Gareth Bale jut majd érezhetően nagyobb szerephez az új idényben a Real Madridnál, Lopetegui ugyanis bennük látja a lehetséges Cristiano Ronaldo-utódot.a tervek szerint Isco és Gareth Bale jut majd érezhetően nagyobb szerephez az új idényben a Real Madridnál, Lopetegui ugyanis bennük látja a lehetséges Cristiano Ronaldo-utódot.

A spanyol mester most elismerte, a walesi klasszisra garantáltan nagyobb szerep hárul majd nála, sőt, benne látja „az új CR-t”!

Lopetegui szerint Bale lesz az új CR (Fotó: AFP)
Lopetegui szerint Bale lesz az új CR (Fotó: AFP)

„Cristiano Ronaldo a Real Madrid történetének egyik legjobb futballistája. Közölte velünk, hogy távozni akar, mi pedig elengedtük. Viszont úgy érzem, a távozásával keletkezett űrt képes betölteni Gareth Bale. Fantasztikus futballista, és ez nagyszerű lehetőség számára, hogy megmutassa, mire képes valójában!” – mondta csapata sajtótájékoztatóján Lopetegui.

A spanyol edző azt is tisztázta, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben biztosan a Real Madridnál marad a walesi, aki már nagyon izgatott az új feladatköre miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik