Real: Nem tudom, a PSG-nek hogy sikerült – Pérez a Mbappé-transzferről

Vágólapra másolva!
2017.10.18. 13:46
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid elnöke nem tudja, hogy a Paris Saint-Germainnek hogyan sikerült Neymar szerződtetése után Kylian Mbappét is megszereznie.

„Fogalmam sincs, hogy sikerült ezt kivitelezni, de nem is szeretnék kritizálni egy olyan barátságos klubot, mint a PSG – mondta el Florentino Pérez az El Espanolnak. – Ahogy mindenki másnak, úgy nekik is meg kellett felelniük a pénzügyi fair play szabályainak, feltételezem, ezt megtették, úgyhogy képesek voltak a transzferre.”„Fogalmam sincs, hogy sikerült ezt kivitelezni, de nem is szeretnék kritizálni egy olyan barátságos klubot, mint a PSG – mondta el Florentino Pérez az El Espanolnak. – Ahogy mindenki másnak, úgy nekik is meg kellett felelniük a pénzügyi fair play szabályainak, feltételezem, ezt megtették, úgyhogy képesek voltak a transzferre.”

„Tavaly elgondolkodtunk mi is Kylian Mbappé szerződtetésén, de nekünk komplett csapatunk volt már. Ő roppant fiatal, még sok-sok idény áll előtte, ebből a szempontból úgy vélem, jó döntést hozott a PSG-vel. Nívós klubban van, ráadásul a szülővárosában játszhat. Talán épp egy olyan együttesre volt szüksége, mint a párizsi, hogy eleget játsszon” – utalt ezzel Pérez arra, hogy a 18 esztendős támadó a Real Madridban egyelőre vélhetően nem lenne stabil kezdő.

Mint ismert, a Paris Saint-Germain Neymarért 222 millió eurót fizetett a Barcelonának, míg Mbappét egy idényre kölcsönvette a Monacótól, s a szezon végén 155 millió euróért végleg megvásárolhatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik