Real: nem sikerült megállapodni, bizonytalan Hakimi jövője a klubnál

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.04.04. 22:10
null
Hakimiért nagy csata alakulhat ki az európai topklubok között (Fotó: Twitter/Goal)
A Borussia Dortmundban kölcsönben szereplő Asraf Hakimi egyelőre nem állapodott meg anyaegyesületével, a Real Madriddal a folytatásról – írja a goal.com.

 

A Marca korábban azt írta, hogy a spanyol (madridi) születésű, marokkói válogatott labdarúgó 2023-ig hosszabbít a Reallal, a goal.com azonban cáfolta ezeket a híreket, miután Hakimi ügynöke, Alejandro Camano megerősítette, nem jött létre a megállapodás.

„Nincs alapja annak, amit a Marca írt. Még mindig ugyanaz a szerződése Hakiminek a Real Madridnál, ami 2017-től 2022-ig érvényes” – mondta az ügynök.

Állítólag a Real és Hakimi nem tárgyal újra addig, amíg a koronavírus-járvány tart.

„Várnunk kell. Ha a koronavírus-járvány csendesül, újra leülünk és tárgyalunk a Reallal” – tette hozzá Camano.

Hakimi 22 mérkőzésen kezdett a Bundesliga 2019–2020-as idényében, és három gólja mellett tíz gólpasszt is kiosztott a dortmundi csapattársaknak. Ráadásul a Bajnokok Ligájában négyszer volt eredményes, jó teljesítményével fel is hívta magára a figyelmet – a Bayern München, a Juventus és a PSG is érdeklődik iránta.

A Dortmund minden bizonnyal szeretné megtartani a tehetséges futballistát, Hakimi azonban szeretne bizonyítani a Santiago Bernabéuban – márciusban azt mondta, hogy a Real Madrid az a klub, amelyet otthonának tekint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik