Real: „Nem akarom az MU-ra hárítani a felelősséget, de...”

Vágólapra másolva!
2015.09.04. 17:44
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez szerint a Manchester United tapasztalatlan vezetősége miatt hiúsult meg David de Gea átigazolása.



Mint ismert, a nyári átigazolási időszak utolsó napján a Real Madrid és a Manchester United mindenben megállapodott egymással a spanyol válogatott kapus klubváltásának ügyében, ám a felek nem tudták idejében elvégezni a szükséges papírmunkát, így kútba esett a transzfer.

Florentino Pérez, a királyi klub első embere a tízpontos közlemény kiadása után a Cadena SER nevű rádiócsatornának adott nyilatkozatában is leszögezte, nem a Real Madrid a hibás, amiért De Gea nem igazolt el.

„Nem akarok senkit sem felelősségre vonni, de nem értjük, a szerződések visszaküldésében mi tartott nyolc óráig. Nem hiszem, hogy bárki is rosszakaratú lett volna, egyszerűen tapasztalatlanok hasonló ügyekben. Ugyanez történt Fábio Coentrao esetében is” – utalt Pérez a portugál balhátvédre, akit 2013-ban nem sok választotta el attól, hogy az MU játékosa legyen.

A Real Madrid elnöke arra a kérdésre egyelőre nem tudott választ adni, hogy a télen is megkísérlik-e szerződtetni a spanyol válogatott kapust.

„De Gea nagyon bosszús, mert szívesen szerződött volna hozzánk. Fogalmam sincs, ezek után mi történik majd. Korai még a jövőről beszélni” – zárta mondandóját Pérez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik