Real: Nem a játékvezető vagy a videobíró a probléma… – Modric

Vágólapra másolva!
2019.01.07. 11:37
Bár Sergio Ramos, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapitánya a játékvezetőt okolta elsősorban a blancók vereségéért a Real Sociedad ellen, Luka Modric másban látja a problémát…

„Mindkét tizenegyesgyanús szituáció egyértelműnek tűnt, különösen a Viníciusszal szembeni szabálytalanság. Felháborító, ami történt” – mondta a Sociedadtól elszenvedett 2–0-s vereséget követően az As-nek Sergio Ramos.„Mindkét tizenegyesgyanús szituáció egyértelműnek tűnt, különösen a Viníciusszal szembeni szabálytalanság. Felháborító, ami történt” – mondta a Sociedadtól elszenvedett 2–0-s vereséget követően az As-nek Sergio Ramos.

Luka Modric, a madridiak aranylabdás középpályása szerint azonban nem lehet a bíróra fogni mindent, a legnagyobb problémát ugyanis jelenleg a Real Madridnál a játékosok teljesítménye jelenti.

Modric szerint nem a bírót kell szidni, inkább jól kellene játszani… (Fotó: AFP)
Modric szerint nem a bírót kell szidni, inkább jól kellene játszani… (Fotó: AFP)

„Tény, a játékvezető nem fogott ki túl jó napot, de nem a bíró vagy a videobíró az elsődleges probléma a csapatnál. Más a baj. Az, hogy sokan nem futballozunk mostanában a képességeinknek megfelelő szinten” – idézi a Marca Modricot, aki szerint a királyiak jelenleg nem játszanak igazi csapatként, és erre nagyon gyorsan megoldást kell találni.

Fél távnál a Real Madrid a spanyol bajnoki tabella ötödik helyét foglalja el, és Santiago Solari együttesének hátránya már 10 pont az éllovas Barcelona mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik