Real: Navas elárulta, min múlik, hogy megy vagy marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.04. 08:21
null
Keylor Navas maradni akar Madridban (Fotó: AFP)
Hacsak Zinédine Zidane nem kéri tőle, nem akar távozni a Real Madrid labdarúgócsapatától Keylor Navas. A rutinos kapus a jövőjével kapcsolatos kérdésre a Valencia elleni találkozót követően válaszolt. 

 

A Valencia ellen 2–1-re elveszített hétközi bajnoki mérkőzésen ismét Keylor Navas állt a Real Madrid hálója előtt, aki a jelek szerint Zinédine Zidane érkezésével megelőzte a rangsorban Thibaut Courtois-t – igaz, ehhez a belga kisebb sérülése is kellett.

Ezzel ismét előtérbe került a kapuskérdés Madridban, az újságírók pedig a meccset követően a jövőjéről faggatták a Costa Rica-i légióst.

„Szerződésem van és szeretnék maradni, majd meglátjuk, mi történik. Előbb az idény befejezésére koncentráljunk! Ha az edző azt mondja majd, hogy mennem kell, akkor ezt fogom tenni. De a jelen a Real Madridról szól számomra – ez biztos.”

Navas hozzátette, nehezen éli meg a madridi klub relatív sikertelenségét.

„Ez az év egyáltalán nem úgy alakult, ahogyan azt reméltük. Ez nehéz számomra, azonban felemelt fejjel kell befejezzük az idényt. Szembe kell néznünk a problémáinkkal és tanulni belőlük, hogy a következő években ismét olyan teljesítményt tudjunk nyújtani, amilyet ez a klub megérdemel” – tette hozzá a 32 esztendős labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik