Real: Mourinho nem bántott meg, küzdök a bizalmáért - Pedro León

Vágólapra másolva!
2010.10.12. 17:18
A keddi edzés után Pedro León, a Real Madrid fiatal labdarúgója kérdésre válaszolva kijelentette: José Mourinho vezetőedző közelmúltbeli keresetlen szavai nem bántották meg, kapcsolatuk továbbra is jó.

Mint emlékezetes, a közelmúltban José Mourinho zokon vette, hogy az újságírók Pedro León mellőzéséről faggatták, és dühös válaszában nem magasztalta a Getafétól nyáron igazolt fiatal futballistát. Pedro León nem vette a szívére a történteket.zokon vette, hogy az újságírók Pedro León mellőzéséről faggatták, és dühös válaszában nem magasztalta a Getafétól nyáron igazolt fiatal futballistát. Pedro León nem vette a szívére a történteket.

„Jó a kapcsolatom Mourinhóval, tudom, döntései mindig a csapat és a játékosok érdekeit szolgálják – mondta a keddi edzés után a labdarúgó. – A Levante elleni meccsen adott néhány taktikai utasítást, amelyet nem tartottam be, persze nem szándékosan. A meccs után szóvá tette ezt, de nem éreztem büntetésnek, hogy a következő két mérkőzésen nem léphettem pályára. Így döntött, tiszteletben kell tartanom. Most nincs más dolgom, vissza kell szereznem a bizalmát, ennek érdekében keményen edzek. De még egyszer mondom, nem éreztem megbántva magam, mert tudom, hogy Mourinho mindig, még a nyilatkozataival is motiválni akarja játékosait."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik