Real: Morata komoly dologra figyelmeztette az elnököt távozása előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.21. 20:48
Újabb részlet derült ki arról, miért hagyta el a Real Madridot Álvaro Morata a nyáron. Az immár a Chelsea-t erősítő támadó szerint nagy gond lehet a csapatnál, amire még a klub elnökét, Florentino Pérezt is figyelmeztette.

Morata a nyáron igazolt a Real Madridtól a Chelsea-hez, a londoni klub 60 millió fontot fizetett a 24 éves támadó játékjogáért.

A spanyol Don Balón korábban már beszámolt arról, mennyire rosszul sikerült a szakítás a klub és a futballista között, és milyen szavakat intézett Morata a „blancók” vezetőségéhez a távozáskor, most azonban újabb részlet derült ki a történtekről. A spanyol játékosnak ugyanis állítólag a „királyi gárda” vezetőedzőjével, Zinédine Zidane-nal volt legfőképp problémája, és nehezményezte, hogy Marco Asensióhoz vagy James Rodríguezhez hasonlóan nem kapott elég lehetőséget a francia trénertől a bizonyításra.

Morata emellett felhívta Florentino Pérez elnök figyelmét: Zidane sok találkozón képtelen volt hatékony taktikával előállni, és a klub komoly bajba kerülhet, ha nem gondolkodik el az edző leváltásán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik