Real: már tudják, kivel pótolják Luka Modricot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.13. 17:22
null
Eriksen tárgyaláshoz öltözve – lehet, hamarosan Real-címeres zakóban láthatjuk (Forrás: AFP)
A Cadena COPE beszámolói szerint újabb Tottenham-játékosra vetett szemet a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez: a dán Christian Eriksenre.

A spanyol Cadena COPE átigazolásokkal foglalkozó műsorában a helyi Hajdú B. Istvánnak is beillő vezető tv-kommentátor,Paco González a Real Madriddal kapcsolatos információkról beszélt, köztük Luka Modric lehetséges utódjáról. A szakújságíró megbízható forrásokra hivatkozva állította: a Real Madrid ismét a Tottenhamből igazolna játékost, aki nem más, mint a dán Christian Eriksen.

„A legfontosabb célpont 2019 nyarára nem Éden Hazard, hanem Christian Eriksen – és lehetőség szerint Neymar" – jelentette ki González.

A már 34. életévét taposó Modric 2012-ben szintén a Tottenhamtől érkezett, akárcsak egy évvel később Gareth Bale, vagyis a klubok közti jó viszony adott.

Az elmúlt négy térmérkőzésén gólképtelen Real Madrid – ehhez hasonló 1985 áprilisában történt legutóbb az együttessel, amely akkor egymás után öt mérkőzésen nem tudott az ellenfelek kapujába találni – öltözőjében egyre nő a feszültség.

A goal.com információi szerint a minap Toni Kroos kelt ki a nyáron kinevezett vezetőedző, Julen Lopetegui taktikájával szemben, aki a korábbi edzőinél sokkal mélyebben játszatja Kroost, aki ráadásul nem is kap annyi időt a pályán, mint korábban Zidane-tól.

„Nincs baj azzal, ha hátrébb kell játszanom, de nem Casemiro vagyok” – mondta a hírről német újságíróknak Toni Kroos.

Ha így megy tovább, lehet, nem csak Modric utódját kell megtalálni a Real Madridnál…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik