Aki látta a találkozót vagy annak az összefoglalóját, pontosan tudja, a blancóknak esélyük sem volt, az Atlético szinte végig azt csinált a meccsen, amit akart.

Nem csoda, hogy a lefújás után elégedetlenek voltak a Real Madrid drukkerei, akik úgy vélik, egyelőre nemhogy jó irányba haladna az előző idényben is bukdácsoló együttes, hanem még rosszabb a helyzet, mint volt.

Ráadásul az As beszámolója szerint a lefújással nem ért véget a madridi játékosok nehéz estéje.

A meccset látva nemcsak a szurkolóknál, hanem Zinédine Zidane-nál is betelt a pohár (Fotó: AFP)

A csapattal tartó újságíró, Carlos Forjanes ugyanis úgy tudja, Zidane annyira ideges és csalódott volt csapata játékát látva, hogy nem is volt hajlandó beszélni futballistáival, és a meccs vége után be sem tette a lábát az öltözőbe, inkább egyenesen a sajtótájékoztatóra ment, ahol persze hangot adott csalódottságának, majd felszállt a csapatbuszra.

Hogy tényleg akkora-e a baj a klubnál, mint ahogy most tűnik, arra heteken belül garantáltan választ kapunk.

Július 30-án, kedden a Tottenhammel játszik felkészülési meccset a Real Madrid, majd augusztus hetedikén a Salzburg lesz Eden Hazard-ék ellenfele. Augusztus 17-én pedig már a spanyol bajnokságban kell helytállnia Zidane csapatának: a Celta Vigo ellen lépnek pályára a királyiak idegenben.