Real Madrid: Zidane nyert, indul a támadás Pogbáért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.12. 12:02
null
Pogba: irány Madrid? (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülés szerint Zinédine Zidane, a Real Madrid francia vezetőedzője meggyőzte a klub vezetőségét, így a királyi gárda igyekszik megvásárolni Paul Pogbát, a Manchester United világbajnok labdarúgóját.

 

A Marca szerint Zidane egyértelműen jelezte feletteseinek, a középpályára csak Paul Pogbát szeretné szerződtetni, nem érdekli Christian Eriksen (Tottenham) vagy Donny van de Beek (Ajax) megszerzése.

A királyi gárda ezért igyekszik mindent megtenni Pogba megvásárlásáért, ám a hírek szerint ez nem lesz könnyű, mert a Manchester United 150 millió eurónál kevesebbért nem hajlandó megválni a 26 esztendős francia középpályástól.

A Real Madridhoz ezen a nyáron érkezik Eden Hazard, Luka Jovics, Éder Militao és Rodrygo. Értük összesen nagyjából 250 millió eurót utal át a fővárosi klub.

Korábban arról lehetett olvasni, Pogba más kihívásra vágyik, ezért már elköszönt manchesteri csapattársaitól. Állítólag Pogba szeretne Zidane kezei alatt futballozni, ennek érdekében hajlandó alacsonyabb fizetésért játszani Madridban. A Real ezt egy hosszú távú szerződéssel kompenzálná.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik