Real Madrid: Van der Vaart a Liverpoolba vagy a Chelsea-be igazolhat

Vágólapra másolva!
2010.07.25. 16:39
A holland labdarúgó-válogatott és a Real Madrid játékosa, Rafael van der Vaart iránt a Liverpool és a Chelsea is érdeklődik. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a középpályás minden bizonnyal távozik Madridból, és az is lehet, hogy Schweinsteigerért cserébe a Bayern Münchenben folytatja pályafutását. Most azonban úgy tűnik, Angliában köt ki.

„Hallottam a Liverpool és a Chelsea érdeklődéséről. Mindkettő nagyon hízelgő. Ha mindketten az első csapatban számítanak rám, meghallgatom ajánlatukat" – mondta Van der Vaart.

„Várakozásaim szerint az átigazolások nagy része a következő két hétben fog lezajlani, és ha a Liverpool vagy a Chelsea megkeres, szívesen meghallgatom az ajánlatukat. Mindkettő a legnagyobb klubok közé tartozik, viszont én szeretnék rendszeresen játszani, így csak abban az esetben igazolnék hozzájuk, ha erre lenne lehetőségem" – nyilatkozta a holland középpályás.

„Nem szeretnék a Real Madridon kívül más spanyol klubban játszani, mert tisztelem az együttest. Spanyolországon kívül viszont legszívesebben a Premier League-ben szerepelnék. Ez az egyetlen bajnokság, amely versenyezni tud a La Liga színvonalával” – értékelt Van der Vaart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik