Real Madrid: újabb játékos dőlt ki a védelemből

Vágólapra másolva!
2012.10.17. 12:24
A Spanyolország–Franciaország világbajnoki selejtezőt sem úszta meg sérülés nélkül a spanyol bajnokságban címvédő Real Madrid labdarúgócsapata. A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) tájékoztatása szerint Álvaro Arbeloa két-három hétig nem állhat csapata rendelkezésére.

Arbeloa a franciák elleni mérkőzés második félidejében sérült meg, helyére Juanfran állt be. A pontos diagnózis még várat magára, de az első orvosi jelentések szerint a 29 esztendős védő két-három hétre vált harcképtelenné.

Arbeloa már a harmadik sérült játékosa a madridi védelemnek, hiszen korábban Fábio Coentrao és Marcelo is kidőlt a sorból – a madridi sajtó ezek után vetette fel Roberto Carlos visszatérésének lehetőségét. Spanyol lapértesülések szerint egyébként a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Marcelo sérülése után több mint 500 ezer eurós „vigaszdíjat" fizet a madridiaknak.

A keddi selejtezőn Karim Benzema, a franciák támadója is rúgást kapott a lábára, de a 24 esztendős csatár – saját bevallása szerint – nem szenvedett súlyos sérülést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik