Real Madrid: újabb igazolást jelentett be a klub, Japánból érkezik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.14. 12:58
null
Kubo már a japán válogatottban is bemutatkozott (Fotó: APF)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 18 éves japán válogatott támadót, Kubo Takefuszát.

 

Kubót 2 millió euróért szerződtette a Real Madrid a japán első osztályban szereplő Tokyo FC-től. A támadó középpályásként, irányítóként bevethető játékos a Barcelona utánpótlásában négy évet töltött el, majd hazaigazolt.

A Tokyo FC-ben írta alá élete első profi szerződését, majd – ligacsúcsot elérve – 15 évesen és öt hónaposan mutatkozott be az első osztályban. A fővárosi csapat vezeti a jelenleg is tartó sorozatot, Kubo pedig alapemberré vált ebben az idényben.

16 mérkőzésen öt gólt és négy gólpasszt jegyzett, és a japán válogatottban is bemutatkozott egy Salvador elleni felkészülési mérkőzésen, sőt a Copa América-keretbe is bekerült. A keleti sajtóban egyenesen a „japán Messinek” becézik a tehetséget.

Kubo egyelőre a Real Madrid tartalékcsapatában, a Castillában bizonyíthatja, hogy nem véletlenül fizettek érte eurómilliókat.

Cantera Real Madrid on Twitter

¡Takefusa Kubo, nuevo jugador del @realmadrid! Reforzará al Castilla la próxima temporada. レアル・マドリードへようこそ! #RealMadrid | #LaFabrica https://t.co/SGRPgz6zvU


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik