Real Madrid: újabb hivatalos közleményt adtak ki Neymarról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.13. 20:56
A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos oldalán cáfolta, hogy ajánlatot tervez tenni a Paris Saint-Germainben futballozó Neymarért.

„A Real Madrid ezúton szeretné tisztázni, hogy nem tervez ajánlatot tenni a Paris Saint-Germain játékosáért, Neymarért, akit többször is szóba hoztak a csapattal. A két együttes közötti kapcsolat kivételes, így ha a Real Madrid egy PSG-futballista szerződtetésén gondolkodna, akkor először a francia klubbal tudatná azt” – olvasható a blancók honlapján.„A Real Madrid ezúton szeretné tisztázni, hogy nem tervez ajánlatot tenni a Paris Saint-Germain játékosáért, Neymarért, akit többször is szóba hoztak a csapattal. A két együttes közötti kapcsolat kivételes, így ha a Real Madrid egy PSG-futballista szerződtetésén gondolkodna, akkor először a francia klubbal tudatná azt” – olvasható a blancók honlapján.

A királyi gárda a nyár folyamán már másodszor adott ki hivatalos közleményt a brazil klasszisról, bő egy héttel ezelőtt azt cáfolta a madridi klub, hogy 310 millió eurót ajánlott Neymarért.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik