Real Madrid: „titokban” vettek két játékost a nyárra – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.20. 10:59
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid már mindenben megegyezett két futballistával, ők az idény végén érkeznek a spanyol fővárosba.

Az első szerzemény a Marca beszámolója szerint a 21 éves Éder Militao, a portugál élvonalbeli FC Porto egyszeres brazil válogatott hátvédje.Az első szerzemény a Marca beszámolója szerint a 21 éves Éder Militao, a portugál élvonalbeli FC Porto egyszeres brazil válogatott hátvédje.

A brazilt már többször összeboronálták a Reallal, ám a spanyolok szerint most sikerült mindenben megegyezni, és 50 millió euróért cserébe a nyáron csatlakozik a csapathoz a szélső védőként és védekező középpályásként is bevethető játékos.

A másik új szerzemény Junior Firpo, a Betis 22 éves balbekkje lehet, aki Marcelo riválisa, vagy ha a brazil távozik, helyettese lehet a Real Madridnál.

Épp véget ért az átigazolási időszak, de a hírek szerint a blancók máris
 80 millió eurót költöttek Éder Militaóra (balra) és Junior Firpóra (jobbra) (Fotó: AFP)
Épp véget ért az átigazolási időszak, de a hírek szerint a blancók máris 80 millió eurót költöttek Éder Militaóra (balra) és Junior Firpóra (jobbra) (Fotó: AFP)

A Mundo Deportivo úgy tudja, ennél a transzfernél is csak az aláírás hiányzik a szerződésről, a felek mindenben megegyeztek, és szóbeli egyezséget kötöttek.

A dominikai születésű, de spanyol U-válogatott hátvéd 30 millió euróért lehet a Real Madridé, amivel nagy kockázatot vállalnak a királyiak, ugyanis Firpo fiatal kora ellenére rendszeresen a lelátóra szorul sérülései miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik