Real Madrid: szerződtették a 18 éves brazil csodagyereket – hivatalos

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.20. 17:46
null
Szerződtette a brazil csodagyereket a Real Madrid (Fotó: AFP)
A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Flamengo 18 éves brazil tehetségét, Reiniert. A közlemény szerint a támadó középpályás 2026 júniusáig szóló megállapodást írt alá, és az U23-as válogatottbeli kötelezettségei után, februárban a Real Madrid Castillához, azaz a királyi gárda spanyol harmadosztályban szereplő tartalékcsapatához csatlakozik majd.

 

Reinier szerződtetését egy nappal a 18. születésnapja után jelentette be a Real Madrid. A hivatalos közlemény szerint a támadó középpályás 2026 nyaráig szóló megállapodást kötött a királyi gárdával.

A madridiak azt is közölték, hogy Reinier a harmadosztályú tartalékcsapathoz, a Castillához csatlakozik majd, ám előbb még az U23-as brazil válogatottal van jelenése Kolumbiában, a január 18. és február 9. közötti olimpiai kvalifikációs tornán.

Korábban az Everton és az Arsenal érdeklődéséről is lehetett hallani, Reinier azonban a Real Madridot választotta. A goal.com információja szerint 35, a spanyol As szerint 30 millió eurót fizetettek a blancók a fiatal futballista játékjogáért a Flamengónak.

A támadó középpályás eddig 15-ször lépett pályára a Flamengo felnőttcsapatában, ezalatt hat gólt szerzett és két gólpasszt osztott ki.

Real Madrid C.F. on Twitter

WelcomeReinier https://t.co/FaVxmrGJIf



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik