Real Madrid: százmillió eurót ajánlanak Bale-ért?

Vágólapra másolva!
2013.07.21. 09:52
Bár André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere a minap azt mondta, semmi pénzért nem lenne hajlandó eladni Gareth Bale-t, a madridi Marca a vasárnapi számában azt fejtegeti, hogy a Real Madrid kész 100 millió eurót ajánlani a walesi balszélsőért. Még ki is számolták a spanyolok, miből jön ki az összeg.

A Marca szerint Bale megvásárlásához 100 millió euróra lesz szükség. Ebből 25.4 millió már megvan, hiszen José Callejón 10 millióért, Raúl Albiol 11 millióért ment a Napoliba, ezen felül 4.4 milliót kapott a Real abból az üzletből, amely során Álvaro Negredo a Sevillától a Manchester Cityhez szerződött.

A kasszából még hiányzik 74.6 millió euró, ezt Gonzalo Higuaín 40 milliós eladásából és Fabio Coentrao 25 milliós eladásából fedeznék, valamint kapnak 10 milliót akkor, ha a Manchester United megveszi Ezequiel Garayt a Benficától.

A Marca szerint Isco, Asier Illarramendi, Casemiro és Dani Carvajal 67.5 milliós beszerzési ára más fronton kalkulált költség.

A Tottenhamnél mindenki állítja, hogy Gareth Bale nem eladó, Villas-Boas legutóbb annak kapcsán jelentette ki ezt, hogy a Manchester United 60 millió fontos ajánlat megtételén gondolkodott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik