Real Madrid: „Sosem volt még jobb edzőm Lopeteguinél”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.05. 16:16
Dani Carvajal, a Real Madrid labdarúgócsapatának védője arról beszélt, hogy sosem volt még olyan jó vezetőedzője, mint a klubtól néhány napja elküldött Julen Lopetegui.

Mint ismert, az 52 esztendős szakembert október végén menesztette Florentino Pérez elnök – Lopetegui a nyáron viharos körülmények között írt alá a Real Madridhoz, miután néhány nappal a világbajnokság kezdete előtt hagyta ott a spanyol válogatottat a királyi gárda kedvéért. A tréner regnálása kevesebb mint négy hónapig tartott a madridiaknál.

Most Dani Carvajal, a blancók védője elmondta, nagyon sajnálja, hogy Lopeteguinak mennie kellett, hozzátéve, neki sosem volt még hozzá fogható edzője.

„Ő a legjobb vezetőedző, akivel valaha dolgoztam – idézi a 26 éves Carvajal szavait a TVE. – Sajnos velünk nem volt szerencséje. A nézet, ahogy látja ezt a sportot, a stílusa, ahogy irányítja a csapatot, és a viselkedése a játékosaival viszont mind különleges, én nagyon osztom ezt a gondolkozásmódot.”

„Nekem megvan a véleményem és az elképzelésem ezekről a dolgokról, már akkor is így gondoltam, mielőtt Lopeteguit kinevezték a Real Madridhoz, s azt követően is ugyanígy látom majd, hogy ő nincs velünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik