Real Madrid: Solari reagált Cristiano Ronaldo mondataira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.11. 17:30
Cristiano Ronaldo a minap az olasz La Gazzetta dello Sportnak adott hosszabb interjút, amelyben többek közt finom célzásokat tett arra, hogy a Juventusnál sokkal jobb az öltözői hangulat és szerényebbek a labdarúgók, mint a Real Madridnál. Santiago Solari, a blancók vezetőedzője most reagált a portugál kijelentésére.

„A Juventus a legjobb csapat, amelyben valaha futballoztam. Itt tényleg úgy érzem, hogy csapatban játszom. Itt nincs olyan, hogy egy játékos azt érezteti, jobb a többieknél. Itt mindenki szerény, ha Dybala vagy Mandzukic nem szerez gólt, akkor is boldogok tudnak maradni” – mondta Cristiano Ronaldo, ezzel nem túl finoman célozva arra, hogy a Real Madridnál nem volt ilyen vidám a hangulat.„A Juventus a legjobb csapat, amelyben valaha futballoztam. Itt tényleg úgy érzem, hogy csapatban játszom. Itt nincs olyan, hogy egy játékos azt érezteti, jobb a többieknél. Itt mindenki szerény, ha Dybala vagy Mandzukic nem szerez gólt, akkor is boldogok tudnak maradni” – mondta Cristiano Ronaldo, ezzel nem túl finoman célozva arra, hogy a Real Madridnál nem volt ilyen vidám a hangulat.

Solari reagált CR mondataira (Fotó: AFP)
Solari reagált CR mondataira (Fotó: AFP)

Mondataival CR sok Real Madrid-drukkert magára haragított, Solari szerint azonban joga van a portugálnak véleményt alkotni, ez semmin nem változtat.

„Az alázatosság az igazán nagy futballisták erénye, és a Real Madrid játékosaira ez mindig jellemző volt. Fantasztikus és szerény labdarúgókból áll a keretünk most is, ezt bizonyították már az egész világnak. Cristiano Ronaldónak minden joga megvan ahhoz, hogy elmondja a véleményét, de ezzel nem változtat semmin. Akármit mond, ő örökre a Real Madrid legendája marad. Az, hogy mit nyilatkozik, az pedig az ő személyes ügye” – reagált Solari.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik