Real Madrid: Ramosnak ez jelenthet előnyt a tárgyalásnál?

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.03.20. 20:49
null
A királyi gárda csupán egy évre hosszabbít idős játékosaival, de a kapitány munkabírása lenyűgöző (Fotó: AFP)
Sergio Ramos jelenlegi szerződése 2021 nyarán lejár a Real Madridnál, a hosszabbítás előkészítése már folyamatban van a Marca beszámolója szerint.

 

A klub politikája szerint nem ajánl egy évnél hosszabb újítást azoknak, akik már elmúltak 32 évesek, ez vetett véget Pepe madridi karrierjének is. Sergio Ramos március 30-án már a 34. életévét tölti be, ennek ellenére szeretne hosszabb távra tervezni, ez pedig problémát jelenthet a tárgyalások során.

A csapatkapitány esetében viszont nem lehet problémának felhozni a formahanyatlást és a sérülékenységet, ebben az idényben 3034 percet játszva a második helyen áll a klubban, csak Casemiro (3120) előzi meg a királyi gárdánál – hangsúlyozza a Marca.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy az idényben szerzett hét találatánál csak Karim Benzema szerzett többet (19) a blancóknál, láthatjuk, milyen fontos láncszeme ő a gárdának az ellenfél kapuja előtt is.

A lap a 2018–2019-es idénnyel kapcsolatban megjegyzi, a 42 találkozón játszott 3661 percével Karim Benzema (4304) és Raphaël Varane (3775) mögött a harmadik legfoglalkoztatottabb játékosa volt a klubnak.

Előtte ugyancsak 42, valamint 44 ütközeten lépett pályára a 30. életéve betöltése után, a munkabírása miatt pedig lehet, hogy a királyi gárda szakít a hagyományokkal, és hosszabb egyezséget ajánl a védőnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik