Real Madrid: Péreznek két jelöltje van Zidane pótlására – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.01.26. 17:17
null
Zinédine Zidane történelmet írt a Real Madriddal, de meddig tart Florentino Pérez türelme? (Fotó: AFP)
Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke már azon töri a fejét, ki lehetne a gárda új vezetőedzője abban az esetben, ha tovább folytatódna az együttes mélyrepülése és el kellene búcsúzni Zinédine Zidane-tól – írja a Marca.

A Real Madrid a spanyol Király-kupából esett ki a héten, ráadásul a Zidane-csapat hazai pályán kapott ki a Leganéstől.

A blancók hátránya a La Ligában 19 pont a listavezető Barcelona mögött, ráadásul csak a negyedik helyen állnak a bajnokságban.

A Bajnokok Ligájában másodikként jutott tovább a csoportjából a spanyol gárda, melynek a nyolcaddöntőben a PSG lesz az ellenfele.

Pérez már 2013-ban is szemet vetett jelenlegi jelöltjére, Jürgen Kloppra. A német szakembert akkor José Mourinho pótlására nézte ki az elnök, de végül nem sikerült szerződtetni őt. A Liverpool jelenlegi menedzserének 2022-ig van érvényes szerződése az angolokkal.

Mauricio Pochettino a második számú jelölt. A Tottenhamet irányító argentin egy korábbi sajtótájékoztatóján reagált már a Real-pletykára, akkor azt mondta, a futballban soha nem lehet tudni, mi történik majd.

Mindenesetre nemrég azt is hangoztatta, hogy inkább dolgozna egy farmon, mint hogy egyszer a Barcelonát irányítsa. Ettől aligha lenne népszerűtlen Madridban...

Zidane egyébként úgy nyilatkozott, bármikor felállna a kispadról, ha úgy érezné, nem tud többet segíteni a csapaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik