Real Madrid: Ödegaard nagy esélyt kaphat Ancelottitól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 13:31
Norvég értesülések szerint Martin Ödegaard, a Real Madrid 16 éves középpályása januári érkezése óta első alkalommal tagja lehet a királyi klub első keretének egy spanyol bajnoki mérkőzésen.

A norvég VGSporten hétfőn Petter Veland spanyol szakíró információira hivatkozva azt írta, Ödegaard lehet az Almería elleni hazai mérkőzésre nevezett keret 17. vagy 18. tagja.

A 2.3 millió euróért leigazolt norvég csodagyerek az elmúlt két hétben sérüléssel bajlódott, de már teljesen egészséges. A Real Madrid első csapatában ezzel szemben számos hiányzó van, a középpályán Luka Modric, Gareth Bale és Sami Khedira sem bevethető.

Carlo Ancelotti csapata szerda este játssza a szezon utolsó könnyebnek ígérkező mérkőzését, amelyen akár fiatalok is szóhoz juthatnak, így a norvég lehetőséget kaphat a „nagyszínpados” bizonyításra, amely a tartalékcsapatban egyelőre nem jött össze.

A Marca kedden megerősítette, hogy a Castilla három labdarúgója, Ödegaard, Mayoral és Diego Llorente megkapja az esélyt a keretbe kerülésre, majd nem sokkal később (a keddi edzést követően) Carlo Ancelotti bejelentette, Ödegaard tagja lesz a Real Madrid Almería elleni keretének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik