Real Madrid: Neymar? Mbappé? Hazard? Egész mást terveznek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.28. 20:50
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid vezetősége hosszú gondolkodás után úgy döntött: nem szerződtetnek igazi sztárt a nyári átigazolási időszakban.

Mióta Cristiano Ronaldo távozott a Real Madridtól, folyamatosan keringenek a pletykák, ki pótolhatja a portugál klasszist a spanyol fővárosban.

Hogy csak néhány nevet említsünk: felvetődött többek közt Neymar, Kylian Mbappé, Eden Hazard és Edinson Cavani érkezése is mint lehetséges utód, ám nagyon úgy tűnik, a blancók házon belül keresik CR utódját – írja többek közt az As és a Marca.

A hírek szerint a vezetőség úgy döntött, most a csapategységet helyezik előtérbe, és egy klasszikus sztár szerződtetése helyett inkább megadják a lehetőséget a jelenlegi futballistáiknak, hogy bizonyítsák be, be tudják tölteni a Ronaldo távozásával keletkezett űrt.

Isco és Bale – ők „pótolhatják” Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)
Isco és Bale – ők „pótolhatják” Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)

A tervek szerint Isco és Gareth Bale jut majd érezhetően nagyobb szerephez az új idényben: az új edző, Julen Lopetegui azt tervezi, hogy a csapat első számú játékosa Isco lesz, vagyis tulajdonképpen a spanyol középpályás örökli meg CR „pozícióját”, míg a szélvészgyors Gareth Bale-ből csatárt csinál a spanyol mester, és Karim Benzema mellett vagy akár a francia helyén játszatja majd.

Ha beválik Lopetegui ötlete, mindenki örül, ha nem, a télen még mindig szétnézhet a piacon a királyiak vezetősége…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik