Real Madrid: nem igazolnak, Hazard-éknak kell bizonyítaniuk

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.05. 16:56
null
Eden Hazard-éknak bizonyítaniuk kell a második idényükben (Fotó: AFP)
A spanyol Marca beszámolója szerint a Real Madrid labdarúgócsapata nem tervezi új játékossal megerősíteni a keretét a jelenlegi átigazolási időszakban – a blancók inkább azt szeretnék, hogy a 2019 nyáron szerződtetett labdarúgók a második idényükben bizonyítsák a rátermettségüket.

 

A Marca szerint a tavaly nyáron összesen 210 millió euró körüli összegért szerződtetett Eden Hazard, Luka Jovics, Éder Militao hármas az első idényében nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – velük szemben Ferland Mendy és Rodrygo már az első évében jó teljesítményt nyújtott a királyi gárdában, amely végül meg is nyerte a spanyol bajnokságot.

Hazard-t több sérülés is hátráltatta, így meg sem tudta közelíteni azt a formát, amelyet sokszor a Chelsea-ben mutatott. A belga válogatott támadó összesen 22 mérkőzésen egy gólt és hét gólpasszt jegyzett a debütáló idényében.

Hazard-nak saját bevallása szerint is gyengére sikerült az első szezonja – ezért is úgy nyilatkozott, hogy a szurkolók a második idénye alapján ítélik majd meg a teljesítményét.

Nemzeti Sport Online

Luka Jovics szintén elvétve kapott csak játéklehetőséget Zinédine Zidane-tól: 27 meccsen mindössze 806 percet – ezalatt két góllal és két gólpasszal segítette a csapatát. A cikk szerint felmerült, hogy a szerb válogatott csatár máris távozik Madridból, de jelenleg úgy tűnik, hogy marad, és megpróbálja beverekedni magát a csapatba.

A harmadik – egyelőre – balul elsült igazolás Éder Militao szerződtetése volt. A brazil válogatott középső védő Sergio Ramos és Raphaël Varane mellett mindössze 20 mérkőzésen kapott játéklehetőséget, teljesítményét pedig sokszor érte kritika.

Kérdés, hogy a három játékos közül ki tudja majd bizonyítani a rátermettségét a második idényében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik