Real Madrid: Nadal elnök lenne, Pérez is támogatja az ötletet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.13. 16:37
null
Nadal nem ritka vendég a Bernabéuban (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid elnöke, Florentino Pérez az El Confidencialnak adott nyilatkozatában arról beszélt, azt szeretné, ha a jelenleg a klub nagyköveteként is tevékenykedő tizenhétszeres Grand Slam-torna-győztes, a jelenlegi tenisz-világranglistát vezető, óriási Real-szurkoló Rafael Nadal egyszer a királyi gárda elnöke lenne.

 

Nadal remek választás lenne az elnöki posztra. Jelenleg is az egyik legkiválóbb nagykövete a Real Madridnak” nyilatkozta a 72 éves, a klubot két időszakban összesen 15 éve irányító Pérez. A gondolat a klasszis teniszezőtől sem áll távol:

„Szívesen lennék egy nap a Real Madrid elnöke, de jelenleg nagyszerű vezető irányítja a klubot, úgyhogy még korai erre gondolni. Nagyszerű a kapcsolatunk, de nem hinném, hogy a Realnak szüksége van rám, ugyanakkor sohasem tudhatod, hogy mit hoz a jövő” – vélekedik a teniszklasszis.

Mindenesetre Nadal legkorábban 2031-ben vehetné át a Real Madrid irányítását, mert ahhoz, hogy valaki a blancók elnöke legyen, minimum 20 évig klubtagnak kell lennie, a világszár teniszjátékos pedig csak 2011-ben lett hivatalos tag.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik