Real: Modric beismerte, ő kereste meg az Intert – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.19. 13:34
Mint korábban beszámoltunk róla, a Real Madrid panaszt tett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA), amiért az Internazionale a klub beleegyezése nélkül tárgyalt Luka Modric lehetséges átigazolásáról. Nem várt helyről kapott segítséget az ügyben az olasz klub.

A Don Balón értesülése szerint a horvát világbajnoki ezüstérmes középpályás tisztázta az olasz csapatot a FIFA-nál, mivel bevallása szerint saját maga kereste meg az Intert.Don Balón értesülése szerint a horvát világbajnoki ezüstérmes középpályás tisztázta az olasz csapatot a FIFA-nál, mivel bevallása szerint saját maga kereste meg az Intert.

„Modric beismerte, hogy ő volt az, aki kapcsolatba lépett az Interrel, miután az olasz klub az, amelyről már gyerekkorában is álmodozott, és ahol jelenleg három honfitársa is futballozik. Modric készen állt arra, hogy elhagyja a Real Madridot” – írta a lap. Az Internél ugyanakkor jelezték Modricnak, nem tudják kifizetni a kivásárlási árát a Realnak.

A horvát középpályás tehát egyelőre egészen biztosan nem szerződik a milánóiakhoz, mivel az olasz átigazolási időszak pénteken 20 órakor lezárult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik