Real Madrid: Mindig is tetszett Hazard játéka – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.06. 09:31
null
Zidane elismerően nyilatkozott Hazard-ról (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzőjét, Zinédine Zidane-t a szombati, Eibar elleni bajnoki előtt a Chelsea világklasszisáról, Eden Hazard-ról kérdezték, akit már évek óta szóba hoznak a „királyi gárdával”, valamint legutóbb már ő maga is pedzegette a váltást. A 46 éves tréner elárulta, hogy személyesen ismeri a belga szélsőt, és elképesztő játékosnak tartja.

 

Nem fogom elmondani a személyes véleményem Hazard-ról, mivel az idény végén, vagy a következő szezon elején úgyis visszatérünk rá. Amit viszont elárulhatok, hogy mindig is tetszett a játéka, ezt mindenki tudja. Már akkor is rengeteget néztem, amikor még Franciaországban futballozott, és ismerem is őt személyesen. Ebben semmi új nincs, ő elképesztő játékos” – nyilatkozta Zinédine Zidane a 28 éves belga szélsőről.

Eden Hazard Madridba költözése évek óta téma a nemzetközi sportsajtóban, valamint legutóbb ő maga is arra utalt, hogy könnyen lehet, a következő idényben a Real fehér mezében fog futballozni.

A Chelsea mindenesetre nincsen könnyű helyzetben, mert még ha 100 millió feletti összegért engedné el legnagyobb sztárját, akkor sem tudná a jelenlegi helyzet szerint pótolni őt a nyáron, mert átigazolási tilalmat rendeltek el a klubbal szemben a következő két transzferidőszakra. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) április 11-én fogja meghallgatni a londoniak fellebbezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik