Real Madrid: megegyeztek Hazard vételáráról a Chelsea-vel – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.06. 16:49
A Sky Sports News értesülései szerint a Real Madrid megegyezett Eden Hazard átigazolásáról a Chelsea-vel. A királyi klub 88 millió fontot (100 millió eurót), bizonyos feltételek teljesülése esetén pedig további bónuszokat fizet a londoni klubnak a klasszis belga labdarúgóért, akinek a végleges ára elérheti a 130 millió fontot.

Úgy tűnik, egyre közelebb kerülünk Eden Hazard átigazolási ügyének végéhez.

A Sky Sports legfrissebb információi szerint a Chelsea változtatott az igényein, és 88 millió fontért hajlandó elengedni Hazard-t, ám ahhoz ragaszkodik, hogy a végösszeg elérje – vagy legalább megközelítse – a 130 millió fontot (150 millió euró). A bónuszpénz mértéke minden bizonnyal a játékos és új klubja jövőbeli teljesítményétől függ majd.

Hazard esetleges klubváltásáról hetek, hónapok óta cikkez a nemzetközi sportsajtó, a futballista az Európa-liga-döntő után a nagy nyilvánosság előtt be is jelentette, hogy valószínűleg az utolsó meccsét játszotta a Chelsea-ben.

A spanyol sajtóban szerdán arról lehetett olvasni, hogy a Real Madrid még aznap, vagy csütörtök délelőtt bejelenti Hazard szerződtetését, ám erre eddig nem került sor. De nagyon úgy fest, hogy a transzfer bármelyik órában hivatalossá válhat.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik