Real Madrid: megállapodtak a Chelsea-vel Kanté ügyében?

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.09.12. 07:27
null
N’Golo Kantét vinné a Real Madrid (Fotó: AFP)
Spanyolországi sajtóértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapata szóbeli megállapodást kötött a Chelsea-vel N’Golo Kantéval kapcsolatban.

 

A megegyezés azonban – még – nem a francia középpályás klubváltásáról szól, a Chelsea ugyanis egyelőre ragaszkodik a 28 esztendős Kantéhoz.

A madridi klubbal foglalkozó portál, a Defensa Central úgy tudja, hogy a Real Madrid abban állapodott meg a londoni együttessel, hogy ha 2020 vagy 2021 nyarán mozdíthatóvá válna N’Golo Kanté, akkor a Chelsea értesíti a spanyolokat, mint ahogy abban az esetben, ha más csapat tenne ajánlatot, azt is azonnal jelzik a londoniak.

A blancók ebben az esetben hasonló (vagy ugyanolyan) ajánlatot nyújtanának be a Chelsea-nek, amely a megegyezés szerint előnyben részesítené a királyi gárdát a többiekkel szemben.

A Defensa Central azt írja, hogy Zinédine Zidane nagyon szeretné megszerezni Kantét, a Real ezen a nyáron tárgyalt is a Chelsea-vel, de az angolok egyelőre elzárkóztak sztárjuk eladásától. A spanyolok viszont a friss megállapodással bebiztosították magukat, hogy véletlenül se maradjanak le a középpályásról.

Kanté a jelenlegi idényben bokasérülése miatt csak két bajnokin lépett pályára, ezeken összesen 107 percet játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik