Real Madrid: máris szerződtetnék a lipcseiek legújabb sztárját

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.07. 09:47
null
Olmo vasárnap másodjára ölthette magára a spanyol válogatott mezét (Fotó: AFP)
A Bild információi szerint a Real Madrid átigazolná Dani Olmót, az RB Leipzig télen szerződtetett spanyol játékosát. A német lap szerint a 22 éves középpályás azután került a királyiak célkeresztjébe, hogy a Manchester United megszerezte előlük Donny van de Beeket.

 

Dani Olmo tavaly nyáron még a Dinamo Zagreb játékosaként szerzett két gólt a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körében a Ferencváros elleni párharcban. 2019 augusztusában arról szóltak a hírek, hogy a Manchester United kész 20 millió euró feletti ajánlatot tenni a horvátok spanyol tehetségéért, ám az üzletből végül nem lett semmi.

A 22 éves támadó középpályás tavaly nyáron még maradt Zágrábban, de télen bejelentkezett érte az RB Leipzig, amely 21 millió euró ellenében leigazolta őt. Lipcsében Julian Nagelsmann vezetőedző szépen lassan építette be a kezdőcsapatba Olmót, aki csereemberből kulcsjátékossá vált a Bajnokok Ligája-elődöntős német együttesben.

A Bild szerint azonban máris válthat, ugyanis a Real Madrid 40 millió eurós ajánlatot készül tenni érte. Az üzlet már csak azért is pikáns lenne, mert Olmo a La Masia növendéke, vagyis a Barcelona utánpótlás-akadémiáján nevelkedett. A német lap hírét követően a spanyol játékos ügynöke is megszólalt a pletykával kapcsolatban.

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom ezeket a híreket. Ki tudja, hogy mit hoznak a következő napok? Annyit azért fontos leszögezni, hogy Dani Olmo boldog Lipcsében” – fogalmazott sejtelmesen Andy Bara, a 22 éves játékos horvát ügynöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik